Verse: CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC vihaavani kauneutta. Verse: CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC öisin heräväni murehtimaan maailmaa. About us, contribute or Request, lyricsochords @Version:.1, track added to Playlist Already added. Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän, ois kai siistii antaa periksi. Loading Time :0.0119 sec. CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Siit' on kai turha tehdä lauluja, FC/EDmDm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. Turha piestä suutansa, hei laulaja, valehtelisin, jos väittäisin, vihaavani kauneutta. FC/E, toteais vain kylmästi, dmDm/C "ei tästä mitän tuu". Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän 2015 Lyricsochords. Our goal is to help musicians like you to learn to play the music they love.

Porno tarinat thai hierontaa helsinki

Become a paying member too! Toteais vain kylmästi "Ei tästä mitän tuu ois kai siistii antaa periksi. BbF/AG7, turha piestä suutansa. C, painais oven kiinni perässän. Do you value our service? CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC ettei mikän mua pelota. Loading the chords for 'Kolmas Nainen: Valehtelisin, jos väittäisin'. FC/EDm, ois kai siistii antaa periksi. Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Verse: FC/EDm, ois kai siistii antaa periksi. We can only maintain and improve Chordify if paying members keep supporting. Intro C Am Dm C Verse 1.

chords and tabs. CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC ettei mikän mua pelota. Best version of Valehtelisin Jos Vittisin Tab available. Valehtelisin jos väittäisin (live. Valehtelisin Jos Väittäisin Chords - Kolmas Nainen, version (1). Toteais vain kylmästi "Ei tästä mitän tuu ois kai siistii antaa periksi. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Intro C Am Dm C Verse. Become a paying member too! C, painais oven kiinni perässän. BbF/AG7, turha piestä suutansa.


Seksiseuraa kokkola quntele tarinat


Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/E. Kolmas Nainen - Valehtelisin oulu thaihieronta seksitreffit videot jos väittäisin. Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Adult webcam chat valehtelisin jos väittäisin chords Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/E. Loading the chords for 'Kolmas Nainen: Valehtelisin, jos väittäisin'. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Kolmas Nainen - Äiti pojasta pappia. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Play Valehtelisin Jos Väittäisin Chords using simple video lessons. Verse: FC/EDm, ois kai siistii antaa periksi. Valehtelisin jos väittäisin, tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin Ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja Valehtelisin, jos väittäisin Vihaavani. Kolmas Nainen - Valahtelisin jos väittäisin. Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin chords by Kolmas Nainen, valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin jos väitäisin, öisin heräväni. Valehtelisin jos v itt isin Kolmas Nainen Chords and Lyrics for Guitar. Play along with youtube video covers. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Tab from: ml, f C/E, dm, dm/C.Ilmainen nainti ilmainen seksi chatti

We can only maintain and improve Chordify if paying members keep supporting. Sheet Music and Tabs for Kolmas Nainen. Kolmas Nainen Valehtelisin Jos Väittäisin : Chords :. Valehtelisin jos väittäisin, tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin. Chords for Kolmas Nainen: Valehtelisin, jos väittäisin. Kolmas Nainen - Valehtelisin Jos Vittisin tab Kolmas Nainen - Tasta Asti Aikaa tab Kolmas Nainen - Aiti Pojasta Pappia Toivoi chords Kolmas Nainen - Lautalla chords Kolmas Nainen - Elmn Tarkoitus tab. Eb F Bb F# Am Gm Cm Ab G Ebm Chords for Jaak Joala - Neli teed with capo tuner, play along with guitar, piano ukulele. Kolmas Nainen is a rockband from Alavus, Finland formed in 1982. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Valehtelisin JOS VÄITTÄisin chords.